• oficer
  • l fabrikë

Hai Betimi Trading Co, Ltd, është një kompani jashtë tregtare që integron të prodhimit, shitjes dhe shërbimit.

Në përputhje me filozofinë e biznesit të përsosmërisë dhe parim shërbim të shërbyer konsumatorët me gjithë zemër, ne të sigurojë konsumatorët me kosto të ulët mallrave shtëpiake marketingut ...

Pikturë Jobs bëjmë

çfarë bëjmë ne