• службеник
  • фабрика l

Хаи заклетва тргување копродукции, Ltd е во странство тргување компанија која ги интегрира производство, продажба и сервис.

Во согласност со деловната филозофија на совршеност и начело на услуги да им служи на потрошувачите сесрдно, ние им обезбеди на корисниците со ниска цена производи маркетинг домаќинство ...

Работа Сликарство правиме

што правиме